Wie is nou eigenlijk Jeanine Nieuwenhuis?!

Wie is nou Jeanine Nieuwenhuis?

Guido: Als jullie goed hebben opgelet dan weten jullie dat ik dat boek met Jeanine Nieuwenhuis. Maar wie is nou Jeanine Nieuwenhuis?
Jeanine: Tada. Hallo. Ik ben Jeanine! Ja. Welkom Jeanine.
Guido: Wat leuk dat je er bent. En wat leuk om dit samen met jou te doen. Zowel het boek als deze vlog. Waar gaan we nou dat boek ook al over doen? Het boek gaat over overleven in een veranderende organisatie.

Survivalboek

Jeanine: Guido en ik hebben samen in een veranderteam gezeten in een veranderende organisatie . En wij vonden dat best heftig en hadden graag wat tips gehad om hoe je nou had kunnen overleven. Wij hebben het door schade en schande geleerd, maar we zouden graag een boek schrijven over dat we andere mensen kunnen helpen met onze ervaringen. Hoe je je nou staande houdt in een veranderende organisatie. Dus een survivalboek.

Overleven

Guido: Ja he. En waar we nou heel erg benieuwd naar zijn is: Of jij misschien ook ervaringen hebt met een veranderende organisatie.
Volgens mij is er bijna geen organisatie meer die niet in verandering is of aan het verhuizen, of aan het reorganiseren, of aan het fuseren, of aan het downsizen, of aan het krimpen, of juist heel erg aan het groeien. En dat vraagt nogal wat van jou. Dus we zijn benieuwd naar manieren waarop jij voor jezelf en misschien wel voor de organisatie daar mee omgegaan bent. Oftewel, hoe het jou is gelukt om dat te overleven.

Gouden tips

Jeanine: Ja, dus Gouden Tips: kom maar op. Je kan die tips hieronder kwijt.
Guido: We kijken er heel erg naar uit van jou te horen. De komende periode willen we dan wat van dit soort gegevens verder gaan verzamelen en dan gaan we daarna weer kijken wat het allemaal heeft opgeleverd en dan duiken we het schrijfproces weer verder in.
Dat was ‘m? Dat was ‘m!
Ik hou je op de hoogte!
En deel jouw tip om te overleven!

Plaats een reactie