Waarom ik eigenlijk een boek ging schrijven…

Op 3 mei 2018 begon ik met het schrijven van een boek. Eigenlijk was ik heel erg anders naar op zoek. Eigenlijk was dat schrijven van een boek een manier om mezelf opnieuw uit te vinden.
Ik ben Guido en dit is Donderdag 3 uur en hier hou ik je op de hoogte van… hoe ik mezelf opnieuw uitvind.
Ik denk dat er eigenlijk al een hele tijd onderhuids bij mij iets aan het borrelen is. Dat er iets is in mij wat naar buiten wil, maar wat ik nog opgesloten hou. En ik denk dat het idee om een boek te gaan schrijven eigenlijk mijn manier was om een deur open te zetten om wat er in mij zat naar buiten te laten. Sinds ik daar mee begonnen ben, is er heel veel langsgekomen. Heb ik heel veel verschillende ideeën gehad. Wat ik kon doen. Ook ideeën voor het boek. Maar op een of andere manier veranderde de ideeën steeds. Komen er steeds weer nieuwe ideeën en er is niet iets wat blijft hangen.

Zie ook Wat is er nou echt belangrijk in een boek?

Plaats een reactie