Vakantie? Leuke afwezigheidsmeldingen voor jou!

Vanochtend werd ik verrast door een autoreply. Meestal zijn verrassingen van autoreply`s vervelend, maar dit was een uitzondering. Het was een gedicht. En toen realiseerde ik me dat er een grote noodzaak is voor leuke afwezigheidsmeldingen. Bij deze een paar voorbeelden.

Het gedicht dat ik vanochtend in mijn mail ontving ging zo:

Mijn stoel is leeg mijn deur is dicht en ik ben

even uit het zicht

maar als er dingen zijn die dringen stuur deze

blijver: ***, een bericht

(Gedicht: Joke van Leeuwen)

Toen ben ik zelf ook maar in de pen geklommen en kwam hierop uit

Ik zie, ik zie,

wat jij niet ziet

want ik ben op vakantie.


Ik zie een vergezicht

en jouw bericht,

nog even niet.

Duurt dat te lang?

Wees niet bang

en stuur een mail

naar wie ik hiervoor aanbeveel:

***

Ken jij nog andere leuke afwezigheidsmeldingen? Laat het me weten