Oh yes! Ik weet het onderwerp van mijn boek

De ontknoping

Vandaag horen jullie het onderwerp van mijn boek!
—-
Hey ik ben Guido en ik ga een boek schrijven.

Taplokaal Gist

Vandaag zit ik in Taplokaal Gist. Een leuke nieuwe plek in Hoograven (Utrecht) Het unieke wat je ziet hier de hele tap achter me. Het zijn 30 taps met allemaal wisselende bieren en met een eigen keuken en zit hier aan de Vaartsche Rijn. Leuke nieuwe plek bij ons in de buurt erbij!

Een stukje bezinning

Het is donderdag 3 uur en ik geef je weer een update waar ik sta in mijn schrijfproces. Er is een hoop weer gebeurt de afgelopen tijd.
Straks de ontknoping van wat het het onderwerp van mijn boek gaat worden en de doelgroep en de vorm en nog een ander nieuwtje erbij.
Maar ook een stukje bezinning want Donderdag 3 Uur – jullie – zijn eigenlijk mijn spiegel. De uitdaging die ik hier aan wil gaan
met met Donderdag 3 uur is toch om confrontatie met mezelf aan te gaan
en vooral goed bezig te zijn met wat ik wil en ik merk de afgelopen tijd is een hele hoop op me afgekomen.
Heel veel wat ik wat ik wil doen,  heel veel lieve reacties en ook heel veel ideeën van wat ik kan doen eigenlijk.  Heel veel interviews die ik ook zou willen doen en heel veel mensen waarvan ik denk: Oh daar zou ik wat meer mee willen doen.
Maar gisteravond toen ik op de bank zat toen vloog het me toch eigenlijk al een beetje aan. Ik denk oh god hoe moet ik
het allemaal kan doen. En toen haalde ik een paar keer diep adem en toen de realiseerde me ook wel de kern van wat ik wil doen is dat boek schrijven en jullie daarvan op de hoogte houden en zo veel interviews die ik gepland had…
 
 

2 gedachten over “Oh yes! Ik weet het onderwerp van mijn boek”

Plaats een reactie