Hoe begin je met jezelf opnieuw uitvinden

Hoe begin je nou met jezelf opnieuw uitvinden? Ik ben Guido dit is donderdag 3 uur en hier hou ik je op de hoogte van mijn project om mezelf opnieuw uit te vinden. šŸ˜€
Vanochtend had ik een gesprek met Sander van Eersel en hij is
lego serious play consultant en workshopleider en het is wel een van de gaafste beroepen die ik kan bedenken. Toen ik tegen onze dochter en ons buurjongetje vertelde dat er iemand was die gewoon van met lego spelen zijn beroep had gemaakt toen toen ontplofte er iets in die hersenen
Wauw dat dat kan!
en waar ik het met Sander over had is hoe belangrijk het is om ook in je creatieve processen goed voor jezelf te zorgen en dat is denk ik precies waar je het zaadje kan leggen om jezelf opnieuw uit te vinden en dat is door tijd voor jezelf te creƫren. Dat kan door heel klein te beginnen.

Zie ook: Workshop Eureka! Vind jezelf opnieuw uit

Bijvoorbeeld door ‘s ochtends vroeg voor dat je opstaat even drie keer diep adem te halen of door is een blokje om te fietsen maar door op op kleine momenten even echt tijd voor jezelf te creĆ«ren waarin je niks moet en gewoon even wat kan toelaten. Dus niet dat je op een meditatiekussen gaat zitten en okĆ© ik moet nu mediteren.
Maar gewoon dat je het allemaal even los kan laten en echt even tijd voor jezelf neemt
Voor mij is dat een hele mooie stap.
Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaatĀ  tot de volgende keer Donderdag 3 uur.
Volg me voor tips over hoe je begint met jezelf opnieuw uitvinden!


Plaats een reactie